Search
My Profile
Profile Avatar
MazieLytle25
46 Boulevard Bryas
Dammarie-Les-Lys, ILE-DE-FRANCE 77190
France
01.20.05.53.05 http://www.sybilmays.com/francia-football-shirt-hugo-lloris-shirts-p-norway *******
sverige draktetter å ha hatt bud på 26
Rød Devils manager David Moyes har ikke hørt om klubbenes interesse for Fabregas, selv om de siste rapportene har hevdet at han kunne være klar til Frankrike vm drakt å se andre steder - med Real Madrid s Luka Modric knyttet - hvis de ikke klarer å streve etter midtbanespilleren.
De Gea, 24, står overfor en beslutning om å forbli på Old Trafford eller å gå tilbake til sitt hjemland Spania.
Det ble rapportert onsdag at United vil tilby et tilbud på rundt £ 40 millioner for å overbevise Barcelona om å selge Fabregas - etter å ha hatt bud på 26 millioner kroner og 30 millioner kroner slått ned - til tross for at Catalanene insisterte han ikke ville forlate Camp Nou .
David De Gea innrømmet at han venter på å finne ut om han vil bli Manchester United eller Real Madrid-spiller neste sesong.
Men De Gea, som støttet ankomsten til Fabregas i fjor, mener at den tidligere Arsenal-kapteinen akkurat er spillerens United-behov for å kunne utvikle seg når de tar sikte på å beholde sin Premier League-krone.
David de Gea har påpekt at han er opptatt av at andre spanjør Cesc Fabregas blir England drakt med på Manchester United da klubben forbereder seg til å gjøre et tredje bud på Barcelona-stjernen.
Målvakten, hvis nåværende avtale med United utløper i 2016, har blitt tilbudt en lukrativ forlengelse og leder Louis van Gaal, som sa etter 1-1-trekningen med Arsenal at han følte seg maktløs for å overtale ham til å bli, så hevdet fem dager senere at Han var sikker på å holde Spania internasjonal.
Det siste tilbudet som ble sluttført, ville forklare Uniteds overføringsgebyr på £ 30,8 millioner de betalte for å signere Dimitar Berbatov fra Tottenham for fem år siden.
 
Copyright 2011 by W32G   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use  Xhtml 1.0  CSS 2.0