Search
My Profile
Profile Avatar
MitchellToli
Via San Cosmo Fuori Porta Nolana 47
Milanino, MI 20095
Italy
0363 9455108 http://www.piranahrocks.com *******
Billige Fotballdrakter


På feltet har den amerikanske kvinners fotballag fulgt opp en spennende NWSL-finale med et par flotte debuter i vennskap mot Sveits. Av banen er sporten nede i domstolene og på forhandlingsbordet.
Talenten pipeline er fortsatt intakt, en feit amerikanske trener Jill Ellis feiret ved å ringe i en svimlende 11 ubesvarte spillere for leiren. Lynn Williams, frisk fra å vinne NWSL Golden Boot og postering clutch forestillinger for å løfte Western New York til ligatittelen, scoret bare 49 sekunder inn i debuten sin 19. oktober. Det var en ny rekord for det raskeste debutmålet i amerikansk historie - til Kealia Ohai scoret 48 sekunder etter å ha tatt feltet fire dager senere.
Men NWSL, som har gitt Williams, Ohai og mange andre spillere viktige år for å utvikle og bygge broen mellom høyskolefotball og det internasjonale spillet, står fortsatt overfor usikkerhet. Liga selv er stabil, og har allerede overlastet de to tidligere amerikanske profesjonelle ligaene ved å spille en fjerde sesong. Likevel spiller spillere på mager lønninger, og innsats for å organisere spillere å snakke med en enhetlig stemme er sakte.
Og i det fraktige amerikanske kvinners fotballsamfunn, behandler mange fans og journalister (og spillere) NWSL mindre som et sterkt forsøk på å utvide sportens fotavtrykk og mer som en pose for ulikhetskonkurranser, sammen med sammenligninger av lønn og spillforhold til Major League Soccer. Amerikanske spillere lurte ligaen denne sommeren etter Fotballdrakter Norge at et spill fortsatte på et lite felt i Vest-New York. Håper Solo tok fordel av muligheten til å presentere en klesvaskliste over NWSL-klager - noen utdaterte og litt nysgjerrige, men noen seriøse.
Likevel har ligaenes kapasitet til å løse lønnsproblemet faktisk blitt begrenset av den amerikanske kvinners arbeidsavtale med US Soccer, som forvalter NWSL og lønnene til USAs internasjonale spillere som spiller i ligaen. Denne avtalen inneholder klausuler som begrenser betalingen av spillere som ikke er i det amerikanske kvinnersamfunnet, og det begrenser US Soccer evne til å forandre bassenget av spillere som for tiden er på landslaget.
At arbeidsavtalen, fokuset på rettssaken og en truet streik over en olympisk sommer, utløper i slutten av året. US Soccer har Fotballdrakter Norge bekreftet at sidene møttes 26. oktober i New York og vil møte igjen tirsdag i et forsøk på å bli enige om en ny avtale før årsskiftet, men ingen side er ivrig etter å dele opplysninger om hva som står på bordet.
Lame-duck-avtalen har begrenset ligaens evne til å signere og holde sterke spillere utenfor USAs kvinners talentbasseng. Hver offseason, flere spillere som er konsekvente i ligaens pensjon i midten av 20-årene, utmattet fra å ta flere jobber for å få endene til å møtes. Sterke europeiske klubber, som ikke er spesielt opptatt av ligaparitet, har klart å beholde de fleste av sine beste spillere fra NWSL.
Allerede i denne sesongen har europeiske klubber tatt tilbake noen av de beste internasjonale talentene i NWSL. Kim Little, 2014 NWSL MVP, forlot Seattle for å slutte seg til sin gamle klubb, Arsenal. Washingtons Estefania Banini vil spille i Spania, selv om døren er åpen for en midseason, går tilbake til ligaenes neste Ånd.
De europeiske klubber kan også være rettet mot USAs internasjonale spillere som ikke er fornøyd med treningen og levekårene i NWSL. Olympique Lyonnais har ikke hørt om deres ønske om å signere Alex Morgan, som ofte når ut til angriperen på Twitter.
En annen spiller kunne muligens lede utenlands: Hope Solo. Hun er ute av bildet med landslaget, i det minste for nær fremtid. Hun forlot sitt NWSL-team og har snakket om å spille utenlands, selv om hun sa i en dokumentar serie, samarbeidte hun i år at hun og mannen hennes bygger et hus et sted i North Carolina og planlegger å flytte (selv om hennes nåværende juridiske problemer kan binde seg henne opp Fotballdrakter Norge i USA for den nærmeste fremtid).
Så langt går NWSL-virksomheten stille, men normalt. Noen spillere har blitt fraviket, noen har signert med sine nåværende klubber, noen har blitt lånt til Australia for en W-League sesong som praktisk faller innenfor NWSL offseason.
Men det stille er ikke sannsynlig å fortsette.
 
Copyright 2011 by W32G   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use  Xhtml 1.0  CSS 2.0